Italian Flair

Make-up & haar styling met Italiaanse Flair en Passie

Natuurlijk wilt u weten wat u te wachten staat wanneer u boekt.

Dit verhelderen wij graag voor u

 

Na uw boeking/offerte aanvraag:

Na uw boeking/offerte aanvraag sturen wij  per e-mail, binnen 2 werkdagen, de bevestiging of gevraagde offerte naar u op. Mocht u de online offerte willen omzetten in een boeking dan kunt u deze accepteren per e-mail. Wij zullen de ontvangst van de offerte of boeking altijd bevestigen. 

 

Na bevestigde boeking:

Eén van onze professionele stylisten zal daarna contact met u opnemen om een afspraak met u te maken. Dit kan zijn voor de proefsessie voor uw bruidskapsel en/of bruidsmake-up danwel de daadwerkelijke sessie, een en ander afhankelijk van uw boeking.

Uiteraard zal zij ook de tijd nemen om eventuele vragen van u te beantwoorden. 

 

Wanneer u een proefsessie heeft geboekt:

Ongeveer 4-8 weken voor de belangrijke gebeurtenis vindt de proefsessie plaats bij u aan huis of op een andere door u gekozen locatie. Tijdens de proefsessie neemt de styliste in ontspannen sfeer, uitgebreid de tijd om samen met u te bespreken wat voor soort make-up u wilt gaan dragen. Ook zal zij samen met u naar aanleiding van uw wensen, maar ook uw type gezichtsvorm en haartype bepalen welk kapsel het beste bij u zal passen. Het is handig om wat plaatjes te verzamelen van kapsels en make-up die u mooi vindt als leiddraad voor de styliste. Na de proefsessie zal de styliste een materiaallijst invullen waarop zijn kan aangeven welke producten en kleuren ze gebruikt heeft voor uw kapsel en visagie. Ook zal zij (na uw toestemming) een aantal foto's maken van het resultaat. Op deze manier kan zij op uw speciale dag goed voorbereid aan de slag, en zal het resultaat minstens zo mooi zijn als na de proefsessie. Een proefsessie duurt gemiddeld 2 tot 3 uur.

 

Moment van waarheid

Op de speciale dag komt de styliste naar de door uw gewenste locatie om uw visagie en/of kapsel te verzorgen. Natuurlijk zorgen we er dan voor dat uw keurig op tijd en stralend aan die heel feestelijke dag kunt beginnen en al die 'wauws' in ontvangst kan nemen.

 

Na photoshoot

Na een photoshoot wordt de optie gegeven om het gezicht te laten reinigen en op te frissen.